وارنیو

بلاک دو طرفه در اینستاگرام

یکی از موضوعاتی که ممکن است برای خیلی از کاربران شبکه اجتمای اینستاگرام پیش آمده باشد بلاک دو طرفه یا بلاک متقابل است

بلاک دو طرفه به این معنا است که دو شخص در در اینستاگرام به صورت متقابل یکدیگر را بلاک کرده کرده باشند.که در این صورت پس از بلاک کردن هر یک از طرفین به هیچ عنوان صاحب هر یک از اکانت ها به پروفایل شخص دوم دسترسی نخواهد داشت.

به عنوان مثال شما یکی از دوستانتان رو بلاک کرده اید که پس از مدتی پشیمانی شده اید و حالا می خواهد او را آنبلاک کنید وارد پروفایل او می شوید و دکمه آبی رنگ که کلمه ی unblock روی آن نوشته شده است  را انتخاب می کنید که پس از این کار فرد مذکور آنبلاک خواهد شد

حالا فرض کنید پس از اینکه شما دوستتان را بلاک کردید او نیز به صورت متقابل در صفحه شخصی خود ، شما را بلاک کرده است در این صورت هیچ کدام از طرفین یعنی شما و دوستتان امکان مشاهد و دسترسی پروفایل یکدیگر را نخواهید داشت

که در این صورت اقدام هر یک از طرفین برای رفع بلاکی امکان پذیر نیست.

به این نکته توجه داشته باشید که در حالت عادی(بلاک یک طرفه)تنها راهکاری که برای انبلاک کردن وجود دارد مشاهد پروفایل و انتخاب گذینه unblock است که در بلاک دو طرفه به هیچ عنوان هیچ کدام از طرفین قادر به مشاهد پروفایل یکدیگر نیستند و دیگر گذینه unblock در دسترس نخواهد بود

در صورتی که نام کاربری یا همان آیدی اینستاگرام دوستتان را در بخش جست و جو سرچ کنید هیچ نتیجه ای برای یافتن مشاهد پروفایل او نخواهید یافت یا در صورت پیدا شدن صفحه شخص مذکور پس از ورود به صفحه شخصی اش با صفحه ای خالی و تماما سفید رو به رو خواهید شد.

روش های متعددی برای رفع این مشکل در سایت های مختلف پیشنهاد شده است مثل جست جو نام کاربری فرد مذکور در دایرکت،حذف کامل اپلیکیشن اینستاگرام و استفاده از نسخه های جدیدتر یا قدیمی تر آن،استفاده از اپلیکیشن های واسطه

،مراجعه به بلاک لیست،منشن کردن ایدی شخص بلاک شده در کامنت و … که اکثر این روش ها عملی نخواهد شد.

در این مطلب قصد داریم تا بهترین و عملی ترین روش که توسط کارشناسان وارنیو تست شده و 100 درصد عملی است را به شما آموزش دهیم.

در این روش باید از یک اکانت جدید استفاده کنید

1- یک اکانت جدید بسازید و آن دو شخص که یک دیگر را بلاک نموده اند را فالو کنید.

2- وارد بخش دایرکت یا همان چت خصوصی اینستاگرام بشوید.

3- در بالای صفحه سمت راست علامت یه قلم وجود دارد آن را انتخاب کنید.(این بخش مربوط به ساخت یک گروه در دایرکت می باشد)

4-سپس دو شخص مذکور را از لیست انتخاب کرده و دکمه chat  را انتخاب کنید

5- از هر یک از طرفین بخواهید که در گروه ساخته شد یک پیغام ارسال کنند

حال هر دو شخص نامبرده شده قادرند تا پروفایل یکدیگر را مشاهد کنند و یکدیگر را انبلاک کنند.

این روش توسط تیم وارنیو تست شده و 100 درصد کاربردی خواهد بود.

هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگیرد قانونی دارد.